Per 11 mei gedeeltelijk weer open!

Sporttrainingen

Small Group Training

Een vriendelijk klimaat waar gevarieerd en met plezier sporten voorop staat. Kleinschalig en met aandacht voor jou. Boek je proefles via Afspraak. Vond je het leuk en wil je meer? Dan verrekenen we de kosten van de proefles met je abonnement of strippenkaart. De lessen duren 25 minuten.

Momenteel ben je van harte welkom op
– dinsdag 09.00 uur in de Groene Grens
– woensdag 18.30 uur op de Wageningselaan 50
– vrijdag 12.00 uur Groene Grens
– vrijdag 17.00 uur Groene Grens

In natuurgebied de Groene Grens (Veenendaal-Oost) trainen we voornamelijk met lichaamsgewicht conditie, kracht en core stability. Op de Wageningselaan gebruiken we hiervoor ook materialen zoals ballen, springtouw, balansbord, optrekrekjes. Nr. 1 is plezier in sporten!

Personal Training

Maatwerk, extra aandacht en natuurlijk plezier. Daar draait het om bij Personal Training. Jouw wensen bepalen de inhoud van de trainingen. Deze kunnen steeds weer anders zijn.

We trainen buiten in bijvoorbeeld de Groene Grens of op het buitenterrein bij mij op locatie.

Liever met een groepje je eigen trainingen? Ook dat kan!
Via Afspraak kun je jouw / jullie moment kiezen om het een keer te proberen.

Wil je een ander (vast) moment afspreken en/of meer afstemmen? Neem dan gerust even contact op!

Bedrijven

Kom je niet naar ons? Dan komen we naar jou! Wil je graag je collega’s de mogelijkheid bieden om op het werk te trainen, organiseer dan sporttrainingen. We denken graag mee in de faciliteiten en/of nemen je mee naar buiten.

Workshops

Met enige regelmaat organiseren wij workshops / cursussen op het gebied van sport. Denk aan hardlopen en zwemmen. Hou de agenda in de gaten!