Per 11 mei gedeeltelijk weer open!

Over Coaching

Sterk in je lijf

Het doel van Coaching is mensen met plezier sterker in hun lijf coachen. Dit gebeurt door middel van uiteenlopende sport trainingen, life coaching, food coaching, workshops en niet te vergeten massages. 

Coaching is er voor bedrijven en particulieren.

Starten kan op elk moment

Kies jouw gewenste aanmoediging op het moment dat jij daar klaar voor bent. Of het nou om een trainingsschema, massage en/of een bepaalde vorm van coaching gaat: voor alles is een tijd en het is leuk om te groeien!

Waarom kiezen voor Coaching?

De mensen die jou voorgingen, kozen voor Inger en haar partners omdat zij een erg persoonlijke aanpak hanteren. Alles is kleinschalig. Niks is gek of beladen. Leren en genieten!

Toegankelijk, luchtig en enthousiast. Dat is wat Coaching Veenendaal typeert. Tot snel?

Inger

Coach Inger (vandaar de naam Coaching) is in 2018 gestart met Coaching. Ze helpt graag mensen groeien. Is analytisch ingesteld en vindt plezier en relativeren erg belangrijk.

Na diverse opleidingen over (sport)massage, personal training, groepstrainingen, voeding en coaching heeft zij met overtuiging de overstap gemaakt vanuit het bedrijfsleven. Met haar bedrijfskundige achtergrond en ruime managementervaring is zij ook daarin nog inzetbaar.