Per 11 mei gedeeltelijk weer open!

Over Coaching

Sterk in je lijf

Hoi! Wat leuk dat je er bent! Het doel van Coaching Veenendaal is mensen met plezier en vanuit verbinding sterker in hun lijf coachen. Dit gebeurt door middel van sport trainingen, life coaching, food coaching, workshops en niet te vergeten massages. 

Coaching is er voor particulieren en bedrijven.
Wellicht tot snel! 

Over Inger

Coach Inger (vandaar de naam Coaching) is in 2018 gestart met Coaching. Ze helpt graag mensen groeien. Is analytisch ingesteld en vindt plezier en (leren) luisteren naar je behoeftes erg belangrijk.

Na diverse opleidingen over (sport)massage, personal training, groepstrainingen, voeding en coaching heeft zij met overtuiging de overstap gemaakt vanuit het bedrijfsleven. Haar bedrijfskundige achtergrond en ruime managementervaring komen nog geregeld van pas.

Waarom kiezen voor Coaching?

De mensen die jou voorgingen, kozen voor Inger en haar partners omdat zij een erg persoonlijke aanpak hanteren. Alles is kleinschalig. Niks is gek of beladen. Leren en genieten!

Toegankelijk, enthousiast, luchtig en to the point tegelijkertijd. Dat is wat Coaching Veenendaal typeert. 

Starten kan op elk moment

Kies jouw gewenste aanmoediging op het moment dat jij daar klaar voor bent. Of het nou om een massage en/of een bepaalde vorm van coaching gaat: voor alles is een tijd en voor alles is een tempo.

Kom in contact via Whatsapp, bellen of mailen.