Per 11 mei gedeeltelijk weer open!

Medical Taping

Bij spierklachten en meer

Het Medical Taping Concept wordt steeds bekender. En terecht. Op een eenvoudige manier kun je je spieren helpen herstellen van een blessure. Het is toe te passen op overmatige spierspanning, onderspanning, knopen, klachten aan achillespees of andere pezen, runners’ knee, hielspoor, whiplash, schouderklachten, etcetera. 

 

Hooikoortstape

Wat dacht je van tape om je hooikoorts klachten en andere allergische reacties aan je luchtwegen drastisch te verminderen? Er wordt tape op de rug aangebracht en soms ook op de borst. Deze dient 5 dagen te blijven zitten en 1 week na het aanbrengen van de eerste tape wordt dit herhaald. Bij 80% van de mensen vermindert dit aanzienlijk de klachten, gedurende ongeveer een jaar. Een eventuele derde keer tapen is gratis. 

Overige toepassingen

Er is veel mogelijk met de tape. Informeer naar de mogelijkheden! Denk ook aan het beter laten doorbloeden van littekens, het ontlasten van blauwe plekken, het verlichten van diverse soorten menstruatieklachten, vermoeidheid, etc. 

 

Afspraak

De kosten voor medical tapen, ook wel kinesiotapen, zijn €17,50 inclusief materiaal. De afspraak duurt maximaal 15 minuten. Je kunt alles doen met de tape. Neem contact op voor een afspraak.