Per 11 mei gedeeltelijk weer open!

Medical Taping

Bij spierklachten en meer

Het Medical Taping Concept wordt steeds bekender. En terecht. Op een eenvoudige manier kun je je spieren helpen herstellen van een blessure. Het is toe te passen op overmatige spierspanning, onderspanning, knopen, klachten aan achillespees of andere pezen, runners’ knee, hielspoor, whiplash, schouderklachten, etcetera. 

 

Hooikoortstape

Wat dacht je van tape om je hooikoorts klachten en andere allergische reacties aan je luchtwegen (ogen, neus, etc.) drastisch te verminderen? Er wordt tape op de rug aangebracht en vaak ook op de borst. Deze dient 5 dagen te blijven zitten, er mag alles mee worden gedaan. Bij onvoldoende effect kan dit 1 week na het aanbrengen van de eerste tape worden herhaald. Bij 80% van de mensen vermindert deze tape aanzienlijk de klachten, gedurende ongeveer een jaar! 

Menstruatieklachten? Er kan meer

Er is veel mogelijk met de tape. Informeer naar de mogelijkheden! Denk ook aan het beter laten doorbloeden van littekens, het ontlasten van blauwe plekken, het verlichten van diverse soorten menstruatieklachten, vermoeidheid, etc. 

 

Afspraak & tarieven

De kosten voor medical tapen, ook wel kinesiotapen, zijn terug te vinden in de afspraken module. De afspraak duurt maximaal 12 minuten. Je kunt alles doen met de tape. Neem contact op of maak direct zelf een afspraak.