Per 11 mei gedeeltelijk weer open!

Life Coaching

Simpel

Even een boost ten aanzien van een bepaalde situatie en/of een knagend gevoel? Jezelf resetten en/of (her)ontdekken..?

De oplossing is achteraf gezien vaak simpel, de inzichten “life changing”. Je had het wel alleen gekund, maar samen met een coach geef je het toch een andere aandacht en prioriteit. Luister naar je nieuwsgierigheid!

Ik hanteer een praktische aanpak, gestoeld op ervaring in managementfuncties, coaching alswel in het leven zelf, absoluut met vallen en opstaan op veel verschillende gebieden. Daarnaast werk ik vanuit een unieke betrokkenheid en intuïtief. 

Als jij er klaar voor bent gaan we aan de slag. De rest gaat vanzelf. Laat je verrassen! 

Tip: boek eerst een Coaching kennismakingsgesprek via “Afspraak” en kies daarna je pakket of kom af en toe eens. Ook bij dit verkennende gesprek is de kans groot dat je direct met je eerste inzichten en suggesties naar huis gaat.

Coaching

 Een coach is iemand die naast jou staat om jouw kwaliteiten te (her)ontdekken om nog meer uit jezelf te halen. Ik vraag jou wat je wilt leren en/of ontdekken. Of we laten je wens ontstaan tijdens de coaching sessie of workshop. We gaan samen op zoek naar jouw mogelijkheden (kennis, vaardigheden, talenten, je hebt er zat!). Aan de hand van suggesties kun je deze verder gaan verkennen en oefenen met bijvoorbeeld jouw reacties op bepaalde situaties.

Alle informatie, al jouw waarheid, zit al in jou. Ik help jou het herontdekken en doe suggesties om het effectiever in te zetten. Uiteindelijk is het mijn missie om jou te begeleiden in je proces om het meeste uit je leven te halen. Of dat nu gaat om werk-privé-balans, emotiemanagement, energiemanagement, financiën, relaties, spiritualiteit, etc.

Want het leukste dat je kunt worden… is je hele zelf!