Per 11 mei gedeeltelijk weer open!

Food Coaching

Nieuwe gewoontes

Voeding heeft alles te maken met gewoontes.  Wil je nieuwe gewoontes leren? We gaan uit van je huidige gedrag en in overleg pakken we steeds een item aan om te “automatiseren”. Een die beter is voor je fitheid, prestaties en herstel, en toch ook bij je past. Voor langere tijd. Daarom werken we met een stappenplan – pakket.

Gezond & genieten

Na een uitgebreide intake, waarin je een boekje open doet over je huidige eet- en drinkgedrag, spreken we een doel af en gaan we aan de slag. Resultaatgericht en met plezier. Een van onze belangrijkste vragen is: “Welke gewoonte wil je graag handhaven?” Want genieten draagt net zo hard bij aan jouw welbevinden.

Voeding & Sport

Wil je specifiek advies over eten & drinken voor, tijdens en na je inspanning of specifieke wedstrijdvoorbereiding? Voor een beter en sneller herstel en prestaties zijn soorten, hoeveelheden en timing van je voeding erg belangrijk. Ook hierin kunnen wij jou ondersteunen.

Onderweg

Op een prettige manier op weg naar jouw doel. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, een lager vetpercentage, meer spiermassa, of een combinatie. Vaak is het een combinatie van kennis over voeding en het aanleren van nieuw gedrag. Wij zijn graag jouw leefstijlcoach / vitaliteitscoach! Tip: boek eerst een Coaching kennismakingsgesprek via “Afspraak